Blog

 
 

Hoeveel kunt u besparen door HVAC-optimalisatie?

Het optimaliseren van HVAC-installaties leidt al snel tot serieuze besparingen. Hoeveel? Dat hangt van verschillende factoren af. Met de Hysopt-calculator berekenen we op basis van uw omzet, loonkost en eventuele materiaalkost hoeveel u potentieel kunt besparen door gebruik te maken van onze software. U krijgt meteen het resultaat via e-mail toegestuurd.  Nadien contacteren we u geheel vrijblijvend om de resultaten even kort toe te lichten.

 
 
 

De voordelen van de Hysopt-software

Verlies minder tijd

Ontwerp uw HVAC-installaties in geen tijd dankzij onze voor- geprogrammeerde hydraulische schakelingen, bereken automatisch de juiste componenten en simuleer de prestaties van uw installatie.

Verhoog uw marge

Uw installaties optimaliseren met de Hysopt-software kan leiden tot een energiebesparing van 10 tot 50 procent. Zo kunt u uw marge al snel verhogen.

Verlaag de foutenlast

We beloven u dat u met de Hysopt-software 99 procent van de fouten in uw ontwerp vermijdt. Dat zorgt voor een serieuze energiebesparing bij de eindklant die u met plezier een aanbeveling zal geven.

Blijf uw klanten ondersteunen

Geef de klant de kans het energieverbruik, het thermisch comfort en het regelgedrag van zijn installatie op kwantitatieve wijze te blijven evalueren. Met onze rapporteringsmogelijkheden is dat zeer eenvoudig.

 

Wat onze klanten van Hysopt vinden

 

Wat installatiebedrijven van Hysopt denken

  • Energiesimulaties in enkele minuten
  • Een enorme besparing
  • Hydraulische fouten meteen zichtbaar

 

Ik wil weten hoeveel installatiebedrijven kunnen besparen

 

Wat studiebureaus van Hysopt denken

  • Systeemprestaties perfect te voorspellen
  • Zeer grote besparing
  • Objectieve vergelijking van ontwerpen
  • Hydraulisch correcte ontwerpen

 

Ik wil weten hoeveel studiebureaus kunnen besparen

 
 

Hysopt helpt bouwheren, installatiebedrijven en studiebureaus bij het optimaliseren van grote HVAC-installaties. Onze zelfontwikkelde ontwerpsoftware laat je toe in enkele minuten een installatie te simuleren. Zo weet je meteen welke componenten het meest geschikt zijn voor je installatie en voorkom je hydraulische fouten. Het bespaart je heel wat tijd en kosten.