Nieuw talent bij het Hysopt Team!

Door: Noël Bellen

We zijn verheugd aan te kondigen dat drie nieuwe medewerkers zijn gestart bij Hysopt. Christian, Kylie & Ligia zullen meewerken aan de groei van Hysopt. Als onderdeel van ons ambitieus sales team, worden zij ons eerste contact voor nieuwe klanten.

Ontmoet ze hieronder.


Christian KitootoOntmoet Christian Kitooto 

Ik ben Christian, 25 jaar oud, Congolees, geboren in Nederland, woonachtig te België. Ik heb in verschillende steden gewoond, maar ben nu neergestreken in Antwerpen. Na het werk luister ik naar muziek, speel videogames en met mijn 15jarige kat. Mijn vrienden noemen me een Bourgondiër die geniet van de kleine dingen (en bier) in het leven.

Waarom startte ik bij Hysopt?

Ik ben begonnen bij Hysopt aangezien er veel potentieel is om te groeien in dit unieke en groeiende bedrijf.

LinkedIn Christian

Kylie Swan

Ontmoet Kylie Swan

Ik begon mijn sales-carrière 14 jaar geleden na universiteit in Zuid-Afrika. Veel van deze jaren werden besteed in de HVAC-industrie in Schotland, voor verschillende productiebedrijven. Ik leef momenteel in Falkirk samen met mijn man, twee katten, hond en paard. Ondertussen neem ik Schotland voor mijn rekening voor Hysopt.

Waarom ben ik bij Hysopt gestart?

Ik wilde onderdeel zijn van een jong vooruitdenkend bedrijf met een revolutionaire oplossing voor de HVAC-industrie. Hysopt is dat bedrijf.

LinkedIn Kylie

Ligia Franiuc

Ontmoet Ligia Franiuc

Ik heb lief, lach en vergeef in overdaad, desondanks hoe vervelend dit kan zijn voor mijn vrienden. Ik lees om te genezen, en sport om te ontspannen. Als ik geïsoleerd op een eiland zou zitten, en ik mocht drie zaken meenemen dan … Onmogelijk! Ik zou veel te veel mensen willen meenemen alleen al.

Waarom Hysopt?

Mijn interview met Noel (Chief of Sales) voelde meer als een mentoring-sessie dan iets anders. Toen wist ik voldoende.

LinkedIn Ligia