Prijsmodel

Prijsmodel

Pay as you use

De Hysopt software werkt volgens het pay-as-you-use principe en is resultaatgebonden. Je betaalt dus enkel als Hysopt waarde kan creëren voor je project. Tijdens een verkennend gesprek laten we je kennismaken met de technische mogelijkheden van de Hysopt-ontwerpsoftware voor jouw HVAC-installaties. We doorlopen samen een project op basis van concreet cijfermateriaal en berekenen hoeveel besparingen de software je oplevert. Je krijgt een goed zicht op de verschillende mogelijkheden en maakt kennis met de voordelen van het pakket, zoals een hoger comfort en energie- en kostenbesparing.

Ga zelf aan de slag

We willen er zeker van zijn dat iedereen onze software op de best mogelijke manier kan inzetten in zijn bedrijf. Daarom bieden we Hysopt aan in verschillende modules en licentieformules:

  • Quick Start-formule: we gaan samen aan de slag door een eerste project naar keuze te doorlopen met de software. Je bedrijf krijgt een maand lang toegang tot onze software en je kunt een beroep doen op vijf dagen professionele ondersteuning door onze ervaren consultants. We geven je tips en beantwoorden al je vragen, zodat je geen specifieke opleiding hoeft te volgen.
  • Software- en ondersteuningsformule: Je koopt onze software aan in combinatie met het gewenste aantal uren professionele ondersteuning. Je mag altijd op onze expertise rekenen wanneer je dat zelf nodig vindt.
  • Software- en opleidingsformule: Je volgt onze intensieve, driedaagse opleiding aan de Hysopt Academy waarbij we je tonen hoe je het beste aan de slag gaat met onze ontwerpsoftware.

Software-as-a-service

Hysopt is een software-as-a-service, toegankelijk vanop gelijk welk toestel met een internetaansluiting. Met je persoonlijke login kan je er meteen mee aan de slag. De software draait volledig op onze servers, waarop ook de tweewekelijkse gratis software-updates gebeuren. Je hoeft geen downloads uit te voeren of lange installatieprocedures te doorlopen. Rekenkracht is niet langer een probleem, want Hysopt draait veilig in de supersnelle cloud. Je betaalt voor een basislicentie op jaarbasis waarmee heel de organisatie onbeperkt kan werken.

Blijf up-to-date

We plaatsen regelmatig vernieuwende concepten online in de Hysopt Inspiration Library, beschikbaar voor al onze betalende gebruikers. Je vindt er inspiratie voor verschillende systeemconcepten en installatievarianten. Deze concepten kun je direct gebruiken in je project. Op deze manier willen we onze expertise en knowhow maximaal delen met onze klanten.

Bespreken?

Wil je weten wat de kosten en de baten van Hysopt zijn voor jouw onderneming? Neem contact met ons via het contactformulier of stuur ons een e-mailbericht.